Hvor kan du få hjelp med Public 360?

Hvis du står fast i Public 360, så er det heldigvis flere steder hvor du kan få hjelp!

  • Arkivhjelpen (AKST)
  • Grunnkurs (AKST)
  • Nettsider (AKST)
  • Læringsvideoer utarbeidet av AKST
  • Hjelpesedler i Public 360

Arkivhjelpen – arkivhjelpen@akst.no

AKST har brukerstøtte for brukere av Public 360 og andre arkivtjenester. Du kan bruke serviceportalen til IKT Agder (iktsia), hvor Dokumentsenteret har et eget kontaktskjema. Hos arkivhjelpen får du svar på vanlige spørsmål om Public 360, og om rutiner og regelverk for journalføring og arkivering.

Dokumentsenter har eget kontaktskjema på iktsia.

Det er også mulig å sende e-post til arkivhjelpen@akst.no, og det vil automatisk bli opprettet en sak i serviceportalen.

Grunnkurs (månedlig og tilpasset)

AKST holder månedlige introduksjonskurs i Public 360.

Arendal og Grimstad kommune har i desember 2023 oppgradert til 360 Online. AKST vil publisere ny kurskalender i januar, og nye kurs starter opp så snart kursmateriell og er oppdatert.

Læringsvideoer utarbeidet av AKST

AKST lager læringsvideoer (filmsnutter på 1-3 minutter) som gir svar på ofte stilte spørsmål om Public 360 eller andre arkivspørsmål.

En liten omvisning i 360 Online, med de viktigste funksjonene: https://www.akst.no/nyheter/en-introduksjon-til-360-online-video/

Innsynsbegjæringer: https://www.akst.no/nyheter/innsynsbegjaeringer-i-public-360/

Hjelpesedler i Public 360

Public 360 kommer med gode hjelpesedler for nesten alle deler av systemet. Du finner huskesedlene i nesten alle skjermbilder ved å klikke på spørsmålstegnet: